Jeugdatelier de Stip


Op dit moment worden er geen workshops voor de jeugd aangeboden vanuit Centrum de Stip. Het is altijd mogelijk om een workshop aan te vragen als je zelf een groep jeugd hebt die interesse heeft. Neem dan contact met me op. 

Workshop Dromenvanger

 

Onderzoek wie je krachtdier is! Geef 'm een prachtige plek in het centrum van je dromenvanger. Versier 'm met touw, veren, & kralen.


Workshop Hundertwasser


De kunstenaar Hundertwasser heeft fantastische steden en landschappen gemaakt met felle kleuren, golvende lijnen en gekke details. In deze workshop maak je je eigen Hundertwasser kunstwerk met verfstiften op een canvasdoek. Iedereen kan het want de lijnen, figuren en kleuren zijn vol fantasie. Heb jij ook zin om je eigen kleurrijke stad of landschap te maken? 


Workshop Regenstok


Zelf het geluid van de regen creëren, dat is gaaf! Je maakt van een holle stok, gevuld met rijst een regenstok. Je beschildert hem zoals je dat zelf mooi vindt en versiert hem met veren, touw, vilt en kralen. 


Aboriginal kunst

Aboriginal art is een Australische kunstvorm waarbij gestipt wordt met verf. Er wordt gebruik gemaakt van afbeeldingen van dieren en symbolen, vroeger gebruikt om geheime kennis te verstoppen in een schildering. Je kunt stippen op papier, karton, hout maar ook op steen en schelp. 

In deze workshop maak je een boemerang of hand op stevig karton.