Sonia Hoenders

Als mens ben ik bevlogen, enthousiast en sociaal. Ik beleef alles intens waardoor ik mooie ervaringen en ontmoetingen heb. Om te kunnen blijven genieten van het leven heb ik regelmatig een moment van bezinning nodig, om te kunnen reflecteren, te voelen en plannen te maken. Dit doe ik door yoga te beoefenen en lekker buiten met de hond te wandelen. 

Als moeder van drie hooggevoelige kinderen is mijn leven nooit saai. Ze spiegelen mij direct wat me veel informatie geeft over mezelf. Ze zijn een grote bron van vreugde en inspiratie voor me en een goede leerschool. Ik heb me als moeder vaak zorgen gemaakt om het geluk en welbevinden van mijn kinderen. Ik heb ze zien worstelen, zowel thuis als op school, met hun hooggevoeligheid, hoogbegaafdheid, faalangst (en ik worstelde met ze mee). Op dat gebied ben ik ervaringsdeskundig..... 

Als therapeut  ben ik betrokken.
In een veilige omgeving nodig ik je uit om, met behulp van de beeldtaal, op onderzoek te gaan in jezelf. Ik stimuleer je, prikkel je en confronteer soms maar altijd vanuit een veilige situatie en met humor. Mijn doel is je te helpen een stap(je) verder te komen. Mijn aandacht is volledig bij jou. Met behulp van creatieve opdrachten komen we er snel achter wat er leeft, waar je goed in bent en wat er nu nodig is. Uitgangspunt hierbij is versterken wat er is.  

Als coach en trainer begeleid ik ouders van hooggevoelige kinderen, geef ik lezingen en workshops over de tekentaal en hooggevoeligheid aan leerkrachten en zorgverleners en ondersteun ik leerkrachten op school bij de begeleiding van kinderen die het moeilijk hebben in de klas.  


 

 

 

 

Als therapeut verbonden aan jeugdzorginstelling MINDCARE

 

 

 

 

 Lid van S.C.A.G.

 

 

 

 

Kvk nummer

01182656

 

 

  

 

geregistreerd bij RBCZ

In bezit van vakbekwaamheids-
bewijs jeugd- en gezinsprofessional

 

SKJ geregistreerd 140013681