Workshop Temple Art

Tof!!                                                                                                                                                 

Ik ga weer een aantal workshops Temple Art aanbieden. Een dag in het teken van jouw verlangen, jouw wens en dat ga je vorm geven in een prachtig tempeltje.

 

We beginnen met aandacht voor dat wat zich aandient, we gaan rustig naar binnen, in onszelf, voelen, bij het geluid van de drum en de Indiaanse fluit. Van daaruit voltrekt het proces zich, wordt duidelijk waar de aandacht op dit moment naartoe gaat. Het verlangen, de wens, een bekrachtiging of een persoon als uitgangspunt en dan wordt het vanzelf duidelijk. Misschien wil je graag een tempeltje maken voor iemand anders, of wil je iemand gedenken, of je wil graag iets bekrachtigen, je neemt je iets voor, je wil jezelf helpen herinneren, of je maakt een tempeltje voor een aspect van jou wat meer in het licht mag komen. 

 

Na de lunch (pot luck) ga je verder met je tempeltje aan de slag: beeldje uitkiezen wat past bij jouw intentie, vorm geven, kleuren uitzoeken, wel of geen glitter, wel of geen plaatje erin .....  Een prachtig proces. Met altijd prachtige tempeltjes!!

 

Gun jij jezelf zo'n heerlijke dag voor jezelf? Je bent zó welkom! 

Voor inspiratie kun je hieronder kijken bij Workshop Temple Art. 

 

Datum 2022
zondag 13 november

Tijd

 van 10 tot 16

 

Plaats
Zuidlaren

 

Investering
€ 65,00 inclusief BTW, materiaal, koffie, thee en lekkers.